KAPCSOLAT
Békési Annamária
roszkosa@gmail.com
+36/20-586-5229
LEZÁRULT A TÁRT KAPUS ZUMBA®Kedves Résztvevők!

2018. december 8-án lezárult a Tárt Kapus Program Szegeden - s ezzel együtt az ingyenes szombati Zumba® óráknak is búcsút intünk egy időre.

A project végén mi, szervezők (oktatók) is számot vetünk, összegzünk, megkönnyebbülő sóhajjal nyugtázzuk, hogy sok-sok pozitív visszajelzéssel a hátunk mögött vettünk részt egy sikeres sport-pályázat kivitelezésében.

Az ingyenesen látogatható, a Magyar Szabadidősport Szövetség és az Emberi Erőforrások Minisztériuma által támogatott program május 5-én vette kezdetét a Szegedi Tudományegyetem Sportközpontjában. Május 5-től szinte minden szombaton együtt mozogtunk több száz érdeklődővel és összesen 11 oktató részvételével. Az összesítések szerint összesen megközelítőleg 2.000 vendéget
mozgattunk meg a 30 óra alatt.

Köszönjük az összes vendég bizalmát és kitartását, akik hétről hétre együtt Zumbáztak velünk!

Köszönjük az összes vendég-oktató részvételét – név szerint: Bata Flóra, Damilare Adeyeri, Dobos Anna, Hegyi Kitti, Katona Nóra, Katus Attila, Kunhalmi Istán, Renier Betty, Törtei László és Zsolnai Tamás.

Köszönöm a férjem – Dr. Békés András – támogatását, aki nemcsak a komoly hangosítást biztosította számunkra (ami bármely táncos fitness műfaj elengedhetetlen kelléke), hanem hozzájárult, hogy majdnem minden hétvégém egy részét több hónapon keresztül a programra fordítsam.

Köszönjük a Rádió 88 támogatását: segítségükkel talán még több emberhez eljutott a Tárt Kapus Program híre.

Köszönjük szépen a Szegeden is megvalósuló kezdeményezés létrejöttében Katus Attila támogatását illetve Törtei László közreműködését, akik fő szervezőként, ötletgazdaként és oktatóként ugyancsak velünk tartottak december 8-án, dupla órás záró rendezvényünkön.

Hogy lesz -e folytatás? Még nem tudjuk. De azt megígérhetjük, hogy ha újra lesz valami hasonló kezdeményezés, mi próbáljuk majd minden csatornán megosztani, közzétenni :)


Békés, boldog karácsonyt kívánok oktatótársaim nevében is!

Üdvözlettel:
Békési Annamária